Tuesday, October 20, 2009

Sekian lama

hey im back again. haha.

pertama sekali , aku nak mintak maaf kerana agak menyepi dalam penulisan blog lately. haha. poyo ayat ni. abaikan. Aku ada masalah yang tak dapat dielakkan yang menyebabkan aku takde masa nak update dan sebenar nya aku takde citer pun nak tulis. :) plus aku takde mood disulam pulak dengan laptop aku hardware crash yang menuntut aku berhabisan wang ringgit untuk membaiki nya :( bukan seratus atau dua. tapi LAPAN ratus :(

i think i shud just trade in and get a new one,kan?

tapi sekarang aku dapat wahyu nak tulis coz im back in jengka today and i got nothing to do seriously. hell bored yeah. but im going back to kl again tom. haha

for the past three weeks, aku agak not in the good condition..aku byk menghabiskan masa dirumah. busy with assignments. tests, stress plus byk masalah menimpa aku.tapi syukur aku dapat atasi segala nya. btw,aku discover aku punya ketagihan karaoke makin teruk,dalam masa 2 minggu saja aku karaoke hampir 6 kali. 3 kali di KL dan 3 kali di Bandar Pusat Koboi Jengka. Kronik.! walaupun aku tau aku nyanyi macam kera sumbang melalak tapi entah kenapa nafsu menyanyi tu menebal. haha .

aku rasa aku dah patut guna kan masa terluang untuk tengok wayang mungkin? aku dah tertinggal banyak cerita yang menarik. kadang kadang sekarang aku sendiri tak tau movie terbaru yang ada. haihh. dan juga dalam 2 kali weekends ni, dah 3 kali aku gi party dimana aku actually jarang pg melain kan ianya melibatkan kawan. tapi kenapa sekarang macam trend kalau bfday kena pergi ke club? kenapa tak buat kat mcd ke? padang ke? swimming pool ke? macam zaman dulu dulu? ahaha. boleh la jugak berenang ke, main musical chair ke? kotak beracun ke kan? haha :)

first club i went after for so long i didnt go to club is cloth and cleth for ajmal's bfday then the next weekends on friday night went to barsonic zouk for reyzo's bfday and the night after i went to werners for arriz suprise party. fuisshh. party party.. i shud slow down on this. after this ill go if there's a event or bfday party for friends only. i need to start studying since my final will be another 3 weeks time or maybe just 2 weeks plus plus then im gonna say goodbye forever to this place :) Insya Allah.

and im going to submit all the documents needed by the agent of Aus Ed this thursday before 5pm. im trying to go to Australia if boleh,kalau aku tak dapat the offer then its fine for me to stay in Malaysia for my degree programme. Im going to apply Royal Melbourne Institute, Monash and Queensland. Antara tiga ni.
Insyallah kalau dapat, feb will be the intake or july. tapi satu je takut, homesick.! im sure ill face that.cuma sama ada teruk ke tak je. sebenarnya im not sure whether i shud go or not. well macam my parents cakap sementara ada peluang ,cuba la. yes i know, tapi i want to stay here in kl.i wanna be with my family, my own bestfriends, nak balik everyweek. kalau gi jauh2 boleh ke? setahun sekali je balik? gile apa!

enuff of dat la. i dont want to think yet .even if i get the offer, im still not sure im gonna accept it or not. apply je dulu kan.

thanx to my bestfriends who managed to come to my house that nite . dah lama aku niat nak ajak korang. thanx again. reaally appreciate it. u guys rock! :)

special thanx to :
  • Ajmal
  • Aqmil
  • Atif
  • Reyzo
  • Rin
  • Amir
  • Fendi
  • Abol
  • Myra
  • Sarah
  • Naqi
  • Shida
  • Aiman
  • Ruzaini
  • Syahir
  • Ringgo
  • Mi
  • Jannah
  • Nisa
  • Ah Chong
  • Nan
  • Megat Irsan
  • Syafiq B
  • Baizura
  • dan lagi :)
okayyy.aku dah ketandusan idea nak update apa.gambar pun takde nak letak.pakai laptop orang kan :) hurmm. sorry kalau korang bosan baca my post this time.sebab aku sendiri pun tgh bosan buat post ni.

thanx yaya for inviting me to the party. it was a blast.
thanx to jamboo,hakim,farah,shaham.
bykknye thanx. hahah.

end


1 comment:

  1. ehhh what happend to my comment.you delete keeee?

    ReplyDelete