Friday, February 26, 2010

In my vains.

bosan bosan sambil belek belek gambar dalam lappy ni . pastu terasa nak post gambar aku,tengku mushazrin and ajmal mohd redza dari dulu sampai sekarang.takde la sekarang mana .tapi antara yang baru baru jugak la.

mereka ni ada lah teman rapat dari zaman sekolah rendah sampai ke sekolah agama sampai ke tuisyen sampai la kesekolah menengah tapi semua ke Universiti yang lain lain. :) Ajmal di Sunway College buat ACCA yang semua orang tahu course membunuh.

Tengku Mushazrin berada di Universiti Kebangsaan Malaysia tahun kedua ijazah dalam jurusan Ekonomi

mana kala saya sendiri sedang mengikuti jurusan Ijazah Permasaran Perniagaan di Universiti Teknologi Mara di Shah Alam.
p/s:these 3 pictures are taken by DrPoppy :)

:) saje je bagi introduction.macam tulis karangan. kami masing masing membuat jurusan yang lain tapi jurusan yang sama kaitan iaitu nombor :)


sedikit gambar kami bersama

2004
venue: Merlin Hotel Cameron Highland
2009
Venue:Gurney Drive
2007
Venue:Awana Porto Langkawi2005
Venue: Genting Theme Park2008
Venue: Aunty Rini's place.Kuang Selangor2004
Venue: Shell Smoke House,Cameron Highland

haha,kami dah berkawan hampir 13 tahun bersama.sampai sekarang.dari mula kenal terus rapat sampai sekarang.
cuba cari gambar waktu sekolah time awal 2000,ada,tapi takde scanner :( aha.gile semangat.
for aqmil and rez and atif.
nnti aku buat korang nye kay.

all people want is someone to listen.and they are good in listening.

good.

end

3 comments:

  1. orked da tuka url.[http://orked-mukhsin.blogspot.com/]sila update (:

    ReplyDelete
  2. ye la...ajmal and rin first..

    hahahha

    ReplyDelete