Wednesday, December 16, 2009

Surat Tawaran


Alhamdulillah,setelah segala ketakutan yang melanda,rintangan yang datang.Akhirnya aku ditempatkan di Shah Alam. Aku sangat takut kalau UiTM ini cerdik sangat hantar aku pergi cawangan Arau ke,Melaka ke or Kelantan.satu hal lagi nak cari rumah sewa ke,pikir minyak lagi nak pergi sana.kan? Syukur aku dapat di Shah Alam.boleh ulang alik hari hari :) or ulang alik tiap tiap minggu kalau malas balik everyday. Woot woot!

time degree ni aku janji untuk
  • mencapai CGPA 3.0 keatas untuk first sem.kalau dekan.Alhamdulillah.
  • Bersosial lebih agar dapat kawan yang lebih ramai :) banyak faedah. haha.friends with benefits :)
  • Lebih tekun belajar,tak kisah la aku duduk mana.tapi boy pls,jangan main main lagi.test or quizes kena amik serious.before this bukan la tak serious.tapi last minute la biasakan :)
  • make sure abis kan on time :) tapi kalau nak repair pointer,kena la extend lagi kan. mintak di jauhkan pls.
  • im happy but yet entah.tak teruja pun.

apa apa pun im so glad dat they place in Shah Alam.senang sikit.tak payah aku ulang alik macam dulu kat Jengka.kan.
i want all my friends balik.so yeah aku dapat :)
Oi VC Abu Shah,nasib baik kau pandai pilih aku ! kalau kau letak aku kat arau or kelantan.memang aku pg office kau,aku gunting sebelah kau punya misai. sebelah lagi aku colour dengan water colour.!

end

3 comments:

  1. saya pegang janji kamu wan mohd adib.

    jangan kecewakan saya.

    ReplyDelete
  2. yeay so everyone kat shah alam :) see you sayang.

    ReplyDelete